Over ons

Erkenningsn°: 2691

info@rijschoolactive.be

09/336.46.56

Rijschool Active maakt je droom werkelijkheid

Over ons

Rijschool Active: De sterkste in zowel theorie als praktijk!


De Belgische wegen worden steeds voller en het verkeer veel ingewikkelder met als gevolg dat het behalen van je rijbewijs een stukje moeilijker en kostelijker aan het worden is. Daarom is het van belang dat je een goede en gedegen rijschool kiest die je op een professionele manier gaat opleiden en begeleiden. Er zijn immers talloze  opleidingsscholen die je van alles beloven behalve kwaliteit, professionaliteit en correctheid.


Bij Rijschool Active zijn we bewust van het probleem en doen er alles aan om je te begeleiden naar de toekomst toe als goed getrainde bestuurder, zodat je veilig rijdt en de veiligheid van anderen garandeert. Ons motto hierbij is “veiligheid geven om die te krijgen”.


Het Vlaamse overheid heeft besloten om grondige wijzigingen door te voeren mbt het behalen van het veelbegeerde rijbewijs.


In het theoretische examen worden vragen  opgenomen over zware ovetredingen.  Het aantal vragen blijft 50. Je bent geslaagd als je maximaal 9 fouten heeft gemaakt. Wel mag je maar maximaal 1 zware fout hebben.


Het praktijkexamen wordt ook stuk moeilijker. Je moet voortaan 6 manoeuvres kunnen  ipv 2. Op het examen verricht je  dmv loting 2 manoeuvres van de 6.


Het is ook mogelijk dat je een deel van het examenparcour met behulp van een GPS systeem moet rijden.


6 maanden na het behalen van je  volledig rijbewijs, wordt je opgeroepen voor een verplicht evaluatiemoment dat je ongeveer  €100,- zal kosten


De bijlage 4 verdwijnt en je moet in de plaats daarvan  6 uur rijles volgen bij een erkende rijschool om een nieuwe voorlopig rijbewijs te krijgen igv  dat je rijbewijs vervallen is.


Om een voorlopig rijbewijs met begeleider te krijgen, moet je een begeleider hebben die een rijsbewijs van 8 jaar heeft en in de laatste 3 jaar geen rijverbod heeft gehad.


De stageperiode bedraagt 3 maanden.


Voor meer info bezoek de website van de GOCA: www.goca.be


Professionele aanpak;


Stap voor stap begeleiding;


Rijles op maat;


Ervaren en geduldige instructeur;


Ongekende slagingskans;


Les op momenten die bij u passen;


Betaalbare prijzen

Rijschool Active garandeert je:

Onze vestigingen: